Preskoči na glavno vsebino
efvz
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Niste prijavljeni. (Prijavite se)

2. letnik

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Študijsko leto 2025/26
  4. 1. stopnja: dodiplomski program
  5. Prehransko svetovanje - dietetika 2025/26
  6. 2. letnik

Fiziologija 25/26

  • Učitelj: Mihaela Jurdana

Kakovost in nadzor nad kakovostjo in varnostjo živil 25/26

  • Učitelj: Tadeja Jakus
  • Učitelj: Karin Šik Novak

Organizacija in tehnologije pri pripravi hrane 25/26

  • Učitelj: Karin Šik Novak
  • Učitelj: Mojca Stubelj

Osnove hranilno energijskega ravnovesja 25/26

  • Učitelj: Tadeja Jakus
  • Učitelj: Karin Šik Novak
  • Učitelj: Lovro Ziberna

Patologija 25/26

  • Učitelj: Zoran Grubic

Praktično usposabljanje I - 6 tednov 25/26

  • Učitelj: Špela Bužinel
  • Učitelj: Mojca Stubelj

Prehrana in življenski slog v različnih življenskih obdobjih 25/26

  • Učitelj: Tamara Poklar Vatovec
  • Učitelj: Karin Šik Novak

Prehransko izobraževanje uporabnikov 25/26

  • Učitelj: Tamara Poklar Vatovec

Procesiranje in sestava živil 25/26

  • Učitelj: Špela Bužinel
  • Učitelj: Boris Kovač
  • Učitelj: Karin Šik Novak

Bloki

Preskoči Navigacija

Navigacija

  • Domov

    • Moji predmeti

    • ForumNovice spletnega mesta

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Študijsko leto 2025/26

        • 1. stopnja: dodiplomski program

          • Aplikativna kineziologija 2025/26

          • Fizioterapija 2025/26

          • Prehransko svetovanje - dietetika 2025/26

            • 1. letnik

            • 2. letnik

              • Fiziologija_25/26

              • Kakovost in nadzor nad kakovostjo in varnostjo živ...

              • Organizacija in tehnologije pri pripravi hrane 25/26

              • Osnove hranilno energijskega ravnovesja 25/26

              • Patologija_25/26

              • Praktično usposabljanje I - 6 tednov 25/26

              • Prehrana in življenski slog v različnih življenski...

              • Prehransko izobraževanje uporabnikov 25/26

              • Procesiranje in sestava živil 25/26

            • 3. letnik

            • izbirni

          • Zdravstvena nega 2025/26

        • 2. stopnja: magistrski program

        • 3. stopnja: doktorski program

      • Splošne vsebine

      • T4EU Bachelor Tracks

Supplementary blocks

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo